avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Un salariat este in carantina fiind contact al unui ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Un salariat este in carantina fiind contact al unui infectat ...

Un salariat este in carantina fiind contact al unui infectat cu covid19. Nu mi-a adus concediul medical pentru ca ii va fi eliberat dupa incetarea carantinei. Cum calculez statul de salarii pe luna in care a aceput carantinarea?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul in care am un angajat care este testat pozitiv ... florin.hutanu@testergrup.ro florin.hutanu@testergrup.ro Buna ziua, In cazul in care am un angajat care este testat pozitiv Covid-19, am obligatia sa anunt DSP? Ce alte obligatii am in calitate de ... (vezi toată discuția)
Predare certifical medical izolare cristina velescu cristina velescu Buna ziua! As avea si eu o intrebare legata de concediul medical pt cei confirmati pozitivi cu covid.Problema este ca medicul de fam nu vrea sa elibereze ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc ... Allexander97 Allexander97 Buna ziua, Mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc rezolvare. Mama mea a fost confirmata in 18.10.3 2020 pozitiv cu COVID-19, a primit ... (vezi toată discuția)