avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mai e nevoie de acordul bancii pentru sediul social?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mai e nevoie de acordul bancii pentru sediul social?

Buna seara, m-am documentat dar nu am gasit un raspuns mai recent, mai e nevoie de acordul bancii respectiv de la fondul de garantare daca vreau sa deschid un SRL cu sediul intr-un apartament luat prin prima casa in 2020?
Nu se va efectua activitate cu publicul e vorba despre un magazin online.
Multumesc frumos !
Ultima modificare: Duminică, 13 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Avocat Isabela Hagiu , utilizator 13:42, 19 Ianuarie 2021
Buna ziua,

In principiu, pentru schimbarea destinatiei unui imobil, cumparat prin programul Prima Casa, aveti nevoie si de acordul bancii. Verificati si condiitile in care a fost incheiat contractul de vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie la prima casa wellis wellis buna seara.as dori sa cumpar un apartament prin prima casa dar as dori sa ii schimb destinatia in cabinet stomatologic.se poate schimba destinatia , daca se ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu firma in apartament prima casa. de unde iau acordul? ina_enache ina_enache Buna ziua Ma confrunt cu o mare dilema si nu stiu de unde sa cer sfat. Am dat zeci de telefoane si de fiecare data am fost redirectionata catre alta ... (vezi toată discuția)