avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mi s-a schimbat fisa postului fara incheierea unui act ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mi s-a schimbat fisa postului fara incheierea unui act aditional ...

Mi s-a schimbat fisa postului fara incheierea unui act aditional semnat de mine si la un mod aberant si abuziv. Am semnat-o cu mentiunea ca nu sunt de acord cu noaua fisa de post. Vreau sa o contest, Unde sa ma adresez? Este litigiu de munca sau pot face plangere penala pentru abuz in serviciu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:11, 13 Decembrie 2020
Contestatia se depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul. Termen 45 de zile de la data comunicarii actului de modificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere decizie de numire responsabil Ioana2012P Ioana2012P Buna ziua! Am urmatoarea problema: lucrez intr-un institut de cercetare si recent am fost numita responsabil precursori de droguri printr-o decizie semnata de ... (vezi toată discuția)
Revocare din functie ContSters50658 ContSters50658 Am fost revocat din functie prin decizie a directorului general si apoi am semnat un act aditional in baza deciziei.Se specifica ca actul aditional a fost ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a semna fisa postului si actul aditional la contractul individual de munca dancerhd dancerhd Am nevoie de un sfat urgent. Un coleg in urma restructurarii societatii a fost schimbat dintr-o functie in alta pastrand acelasi salariu. Cand a primit decizia ... (vezi toată discuția)