avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va salut .am tranzitat Slovacia si am ramas fara ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va salut .am tranzitat Slovacia si am ramas fara credit pe aparat ...

Va salut .am tranzitat Slovacia si am ramas fara credit pe aparat ul de taxare închiriat si din locul în care am ramas fara credit pana la primul peco m-au oprit si m-au amendat cu 700 euro .miau facut proces verbal și miau dat o chitanță bancară cu care pot plăti dar n-am putut sa măinteleg cu ei unde și cum trebuie să plătesc și nu știu dacă pot plăti din Romănia. Nu mai reținut nu miau luat nimic permis sau acte camion cum am mai vazut alte cazuri. Nu m-am putut înțelege cu ei că nu am avut unde sa reincarc pe porțiunea aceea aveam minus de 4 euro pe aparat si totuși nu mau iertat.mare atenție sunt foarte răi și nu poți colabora in nici o limbă cu ei. Dacă mai este cineva in situatia mea Va rog un sfat cum sa procedez multumesc.Faraonmihai68@gmail.com

Alte discuții în legătură

Amenda primita in slovacia Bardita Sergiu Cosmin Bardita Sergiu Cosmin Buna ma numesc Bardita Sergiu Cosmin si sunt sofer profesionist in data de 12.06.2010 am primit o amenda in slovacia pt faptul ca aparatul de taxare al ... (vezi toată discuția)
Amenda slovacia - neplata vivio vivio Am fost in Polonia la n festival ca sa reprezentam Romania, La intoarcere, in Slovacia am intrat la fiecare statie peco iesita in cale sa intrebam de vigneta ... (vezi toată discuția)
Permis luat + amenda in slovacia iahim87 iahim87 Am avut recent un drum prin Slovacia, iar la intrare pe autostrada la ei am oprit la o benzinarie sa-mi iau rovineta. Cum nu vorbeam limba, nu m-am inteles cu ... (vezi toată discuția)