avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda primita in Slovacia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda primita in Slovacia

Buna ma numesc Bardita Sergiu Cosmin si sunt sofer profesionist in data de 12.06.2010 am primit o amenda in slovacia pt faptul ca aparatul de taxare al autocamionului nu mai avea credit iar de la intrarea in slovacia si pana unde am fost oprit nu era nici un terminal de incarcare a aparatului pe care urma ulterior sa il incarc.Am reusit sa comunic cu organele slovace in limba engleza dar greu pentru ca nu o stapaneau bine deloc si m-am trezit cu o amenda de 1655 euro si permisul retinut pana ce platesc amenda.Ce se poate face in acest caz va rog ajutatima
Va multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: gunnar , utilizator 23:37, 17 Iunie 2010
Sanctiunea probabil ca va fi comunicata,iar permisul va transmis politiei romane pentru a vi-l preda dupa plata amenzii.
Oricum ,cred ca aceasta este culpa dvs.pentru ca probabil nu va aflati prima data in aceasta situatie.
In toate tarile UE aceste situatii sunt sanctionabile.
Daca nu aveti vreun fel de asigurare pentru astfel de situatii, probabil la firma iti vor retine amenda din salariu. Incearca sa-i convingi sa ti-o imparta in mai multe rate. Vezi ce prevede si contractul tau de munca.
Ultima modificare: Joi, 17 Iunie 2010
gunnar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda slovacia - neplata vivio vivio Am fost in Polonia la n festival ca sa reprezentam Romania, La intoarcere, in Slovacia am intrat la fiecare statie peco iesita in cale sa intrebam de vigneta ... (vezi toată discuția)
Va salut .am tranzitat slovacia si am ramas fara credit pe aparat ... Faraonmihai68@gmail.com Faraonmihai68@gmail.com Va salut .am tranzitat Slovacia si am ramas fara credit pe aparat ul de taxare închiriat si din locul în care am ramas fara credit pana la primul peco m-au ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru 30 de zile ContSters147225 ContSters147225 Prin luna Aprilie a acestui an m-am trezit cu o citatie la servici cum ca trebuie sa ma prezint la politia de pe calea Grivitei pentru niste verificari (cu ... (vezi toată discuția)