pfff... sofer profesionist si nu stiti ca: prevederile codului rutier in privinta circulatiei pe drumurile publice fara permis de conducere valabil constituie infractiune????
Stimata doamna, nu am postat acest mesaj cu intentia de a fi tinta mistourilor sau a batjocurei cuiva. Puteti sa va pastrati aprecierile pentru dumneavoastra. Sunt un om care mi-am pierdut serviciul si in situatia in care-mi voi gasi altul trebuie sa stiu sa evaluez riscurile, deoarece nu ma pot duce sa ma angajez si peste doua luni sa-i spun angajatorului ca nu mai am permis. E penibil si putin probabil sa pot sa-mi pastrez job-ul. Ideea era alta: stiu foarte bine(cu toate ca nu sunt sofer profesionist) ca a circula cu permisul suspendat, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda, insa ma interesa care sunt situatiile in care poti scapa numai cu amenda. Poate este mai rentabil sa platesc o amenda, in eventualitatea cazului in care as fi prins, decat sa-mi pierd un al doilea job. Din pozitia pe care o aveti stiu ca este foarte usor sa radeti de altii dar... ce sa facem? nu putem fi numai avocati,militieni,manageri sau medici, cineva trebuie sa faca si alte munci.
Cu deosebit respect si conideratiune pentru meseria dumneavostra,
(nu si pentru dumneavoastra)