avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara! Am o întrebare, dacă am 7 ani de grupă ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara! Am o întrebare, dacă am 7 ani de grupă de muncă, ...

Bună seara! Am o întrebare, dacă am 7 ani de grupă de muncă, mai beneficiez de cei 2 ani de zonă cu poluare remanentă? Mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:50, 13 Decembrie 2020
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de mai multe reduceri la vârsta standard de pensionare fără penalizare? am o vechime totala de 31 ani plus facultate dacă am lucrat ... dana1965 dana1965 Am o vechime totala de 31 ani plus facultate Dacă am lucrat în grupa 1 de munca 11 ani și am o reducere de 5 ani și 6 luni la vârsta de pensionare pt ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, imi poate spune cineva unde gasesc conditiile de aplicare ... mimi88 mimi88 Buna ziua, imi poate spune cineva unde gasesc conditiile de aplicare ale legii 235/2020 pentru modificarea art. 65 alin 5?Ma intereseaza daca se cumuleaza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt nascuta in data de 10 esptembrie 1962 si am un ... vanatorul vanatorul Buna ziua, Sunt nascuta in data de 10 esptembrie 1962 si am un stagiu total de cotizare de 39 ani si 6 luni, din care 9 ani si 5 luni in gr. II . Deasemenea ... (vezi toată discuția)