avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot beneficia de mai multe reduceri la vârsta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot beneficia de mai multe reduceri la vârsta standard de pensionare fără penalizare? Am o vechime totala de 31 ani plus facultate Dacă am lucrat ...

Am o vechime totala de 31 ani plus facultate Dacă am lucrat în grupa 1 de munca 11 ani și am o reducere de 5 ani și 6 luni la vârsta de pensionare pt ca am lucrat intr un combinat chimic, pot sa mai beneficiez și de reducerea de doi ani la vârsta standard de pensionare - pentru locuitorii unor zone afectate de poluarea remanenta? Va mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2020
dana1965, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:51, 10 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.
Reducerea de la art.65(5) din legea 263/2010 nu se cumuleaza cu alte reduceri de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul reducere varsta pensionare mig03 mig03 Buna ziua, se poate cumula reducerea la varsta de pensionare obtinuta prin grupa I-a si a II-a de munca de dinainte de 2001 cu reducerea de 2 ani pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, persoanele care au locuit cel puţin 30 de ani în ... Lentian Lentian Buna ziua, Persoanele care au locuit cel puţin 30 de ani în zonele afectate de poluarea remanentă din cauze specificate in lege, beneficiază de reducerea ... (vezi toată discuția)
Pensionari si probleme juridice muntea_ileana@yahoo.ro muntea_ileana@yahoo.ro Beneficiez de pensie anticipata partial si de reducere de 2 ani la varsta de pensionare din legea 213\\2020,mentionez ca sant de gen feminin si am 56 de ani ... (vezi toată discuția)