avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna.Sotul meau are un copil stabilit în anglia cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna.Sotul meau are un copil stabilit în anglia cu mama lui ...

Buna.Sotul meau are un copil stabilit în anglia cu mama lui cu mine are 2 copii și suntem căsătoriți. sotul lucrează acum și el în anglia soțul ar dori sa stie dacă la pensia alimentara din anglia se ia înconsiderae ca el mai are doi copii care sun în romania
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:48, 14 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru copilul stabilit în Anglia se aplică legea engleză.. Pentru copii din România se aplica legea română.

Dacă va fi dat în judecată în Anglia pentru stabilirea pensiei pentru copil, va trebui să se apere în fața instanței de acolo, și să invoce că mai are doi copii în întreținere.
Doar un avocat de acolo ar putea să-l lămurească.
Ultima modificare: Duminică, 13 Decembrie 2020
Dapix, utilizator
acest răspuns util
da, se va lua in considerare.
acest răspuns util
Poate apela la avocat ca sa ii coreleze.pensia in mod corespunzător . Daca pensia este mica nu are sens sa deschidă proces.
Avocatul roman il poate reprezenta fara sa vina in tara si va analiza întreaga situatie juridică
Depinde si cum.se va apara ea mai ales ca mamele isi angajeaza cel mai adesea avocati si nu se cred atat de deștepte asa cum.se cred tatii adesea.
Fara proces este bun de plata asa cum este acum.
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare competenta instanta Imparatul Imparatul Verisoara mea, are un copil cu iubitul ei. Amandoi sunt plecati si lucreaza separat in Anglia. Aceasta este si ea cu copilul, care il are ca tata pe iubitul ... (vezi toată discuția)
Refuzul minorului de a se intoarce la domiciliu dupa terminarea programului de vizita Diana_Munteanu Diana_Munteanu Buna seara! Am si eu cateva intrebari: Ce sa fac daca copilul meu ,dupa ce s-a dus in vacanta la tatal lui in Anglia nu vrea sa se mai intoarca la mine la ... (vezi toată discuția)
Custodie totala minor Aylin01 Aylin01 Custodie totala minor Sunt divorțată din Aprilie 2019,fostul soț a \"fugit\" in Anglia la o săptămână după,pe lângă faptul că plătește o pensie ... (vezi toată discuția)