avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara! Dacă am lucrat cu contract de muncă de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara! Dacă am lucrat cu contract de muncă de la vârsta ...

Bună seara! Dacă am lucrat cu contract de muncă de la vârsta de 16 ani, pot beneficia de ceva grupă până la majorat?
Cel mai recent răspuns: Matei Diana Raluca , utilizator 09:19, 14 Decembrie 2020
Nu puteti beneficia de asa ceva.
Mulţumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de munca determinat codrutz2007 codrutz2007 Buna seara ,sunt putin suparat pe tot ce se misca in tara asta ! Am un loc de munca determinat cea ce nu mai sunt sigur pe locul de munca ,ma rog la dumnezeu ... (vezi toată discuția)
De ce categorie de pensie pot beneficia? tamas renata tamas renata am 55 de ani,27 de ani si 4 luni lucrate din care 16 ani si4 luni la grupa 1 si7 ani si 1 luna la grupa 2a.am fost pensionat pe caz de boala din 2001 pana acum ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare sconosciuta sconosciuta Buna seara, as dori sa ma ajutati cu o informatie pentru tatal meu. Doresc sa aflu daca se poate pensiona pana la sf anului 2010. Este nascut in 30.08.1951, ... (vezi toată discuția)