avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Martor in dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Martor in dosar penal

Buna ziua

As avea o intrebare.

Daca spre exemplu vei fi citat ca martor intr-un dosar penal, si persoana inculpata care sta in arest preventiv a avut deja 4 judecati pana acum.
Cand vei fi chemat? Dupa ce se termina rechizitoriul, si incepe fondul?? Sau care e treaba?

Mentionez ca persoana respectiva care se presupune ca ar fi martor, a fost chemata deja la declaratie de catre procuror, si i s-a luat deja declaratia. Care ar fi motivul pentru care te-ar chema din nou, daca ai spus tot ce stii? :)) Ce sa mai declari? Unde si cand?

Dosarul are deja 3 luni de cand e deschis.. si in februarie deja ar trebui sa se incheie.. Cum sta treaba cu martorii? Ma poate lamuri cineva?
Merci.
Ultima modificare: Duminică, 13 Decembrie 2020
Ligia12345, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:00, 14 Decembrie 2020
Ar fi o formalitate oare?
Avocata inculpatului, tot spune ca veti fi citat ca martor, veti fi citat ca martor .. cand?? La sfarsit? In februarie cand se finalizeaza dosarul, si i se da pedeapsa? Logic, ar fi in perioada asta nu? Sau in timpul rechizitoriului esti chemat ca martor....??
Ultima modificare: Duminică, 13 Decembrie 2020
Ligia12345, utilizator
Vorbiți cu avocata deoarece ea știe dosarul si va poate informa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rechizitoriu procurori roberto3 roberto3 Buna seara! As vrea sa intreb daca rechizitoriul procurorilor are vreo legatura cu arestarea preventiva a inculpatului?! Fapta s-a intamplat acum doua luni si ... (vezi toată discuția)
Talharie art 211 c.p. DianaAndreea16 DianaAndreea16 buna ziua. vreau sa va cer parerea in legatura cu cazul prietenului meu. a savarsit 2 talharii in luna februarie impreuna cu un prieten de al lui. pe 22 mai a ... (vezi toată discuția)
Procedura penala marinescu112233 marinescu112233 buna ziua,intr-o ancheta penala am fost citat de martor acum 3 ani,zilele trcute am fost chemat iarasi in calitate de suspect,iar acum m-a sunat politistul de ... (vezi toată discuția)