avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am o intrebare o bătrânica vrea sa faca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am o intrebare o bătrânica vrea sa faca un act sau ...

Buna ziua, am o intrebare o bătrânica vrea sa faca un act sau testament pentru o prietena prin care sa ii lase totul dupa moarte, din ce am inteles trebuie ca ea sa o i grijească doar, bătrânica nu are copii, sau frați nimic ce ar trebui sa faca ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:26, 14 Decembrie 2020
Un contract de intretinere.
Prietena dvs o ingrijeste si o intretine pe batrana pana la deces, in schimbul casei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Colceag Colceag Ce acte pot fi facute intre o familie si o batrina singura pentru a primi mostenirea dupa moarte ? (vezi toată discuția)
Revocare testament ARISTITA MARCU ARISTITA MARCU Buna seara! am nevoie de niste lamuriri in aceasta problema 1.batran -sotie si fiica decedate-succesiune facuta 2.unicii mostenitori-3 nepoti din partea ... (vezi toată discuția)
Diferente testament sau donatie angi84 angi84 Buna ziua, Vecina mea are o dilema si vreau sa o ajut. Ea are un apartament pe numele ei si nu are copii. I-a mostenit partea sotului (care a decedat), iar ... (vezi toată discuția)