avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL pentru plasarea fortei de munca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL pentru plasarea fortei de munca

Buna ziua, As dori sa infiintez un SRL pentru plasarea fortei de munca permanente. Persoanele angajate nu sunt cetateni romani, iar locurile de munca nu sunt in tari UE. Inteleg ca 7810 se refera la cetateni romani angajati in UE. Care sunt conditiile in cazul meu si ce cod CAEN trebuie sa aiba firma? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 15 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: btstan , utilizator 16:55, 22 Decembrie 2020
CAEN 7810 nu se refera numai la cetateni romani angajati in UE
Multumesc pentru raspuns, Cu toate acestea, legea nr. 156/2000 face referire stricta la protectia cetatenilor romani care lucreaza in strainatate. Asadar, daca nu se face intermedierea pentru cetatenii romani, ce obligatii mai are firma respectiva cu privire la inregistrare (CAEN) si raportare la ITM?
descrierea CAEN-ului 7810 nu limitează în nici un fel [ link extern ] /
ca persoanele plasate să fie cetățeni UE
Ultima modificare: Marți, 22 Decembrie 2020
btstan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de contract sa inchei? ohiki ohiki Buna ziua! As dori sa inchei un parteneriat cu o firma de plasare munca in strainatate, firma care a fost de acord sa ii gasesc candidati care sa ... (vezi toată discuția)
Autorizare firma plasare forte de munca Rares Fulger Rares Fulger BUNA ZIUA! DETIN UN SRL SI AS DORI SA DESCHID UN BIROU PENTRU PLASAREA FORTEI DE MUNCA IN TARA DAR SI IN STRAINATATE. MA INTERESEAZA CE AUTORIZATII IMI ... (vezi toată discuția)
Intermediere muncitori pentru firme din strainatate Tuty1983 Tuty1983 Am o societate comerciala careia vreau sa-i schimb domeniul de activitate ( vreau sa gasesc muncitori pentru firme din strainatate ) si nu stiu ce ce ... (vezi toată discuția)