avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 contracte de munca full time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 contracte de munca full time

Buna ziua,
Am un contract de munca full time la o firma si de ceva vreme m-am mai angajat la o alta firma pe un proiect european (full time cu durata fixa 2 ani).
Dupa ceva vreme managerul de proiect a intrebat cine mai are si alt contract de munca pentru ca se pot ponta doar 12h pe zi maxim (si ca trebuie pontate toate joburile pe fisa de pontaj de pe proiectul european)
Eu stiam ca la angajatori diferiti poti avea 2 contracte full. Faza e ca deja au trecut ceva luni si nu mi-e clar daca sunt in legalitate sau nu.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:08, 15 Decembrie 2020
Intr-adevar, ipoteza dvs initiala era corecta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! am un job full time si in curand voi incepe un al doilea ... GMT7 GMT7 Buna! Am un job full time si in curand voi incepe un al doilea job part time, la un angajator diferit. Problema este ca la jobul full time este nevoie din ... (vezi toată discuția)
Buna. este legal sa ai doua contracte de munca full time, in ... damian_anghel damian_anghel Buna. Este legal sa ai doua contracte de munca full time, in care lucrezi in ture, prin urmare 12 ore pe zi in fiecare zi? Din cate am inteles acea norma de ... (vezi toată discuția)
O persoană este angajată full-time și are și un contract de munca part-time. care este timpul de lucru maxim pe care poate să îl aibă contractul parțial? Gstefan2007 Gstefan2007 Buna seara, Daca o persoana este angajata full-time si are si un contract de munca part-time, care este timpul de lucru maxim pe care poate sa il aiba ... (vezi toată discuția)