avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Se da următoarea situatie:bloc în București cu un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Se da următoarea situatie:bloc în București cu un investitor ...

Se da următoarea situatie:bloc în București cu un investitor inițial in momentul în care s a făcut conducta separata de gaze, pentru centrala termica. Investitorul inițial a vândut apartamentul. Noul proprietar preia automat și dreptul de proprietate asupra conductei de gaze?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:11, 19 Decembrie 2020
Eu zic ca nu automat, insa se poate stipula treaba asta fie in actul de v/c, fie intr-un act separat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coloana gaze separata-bloc FireSky08 FireSky08 Exista un regim clar al coloanei de gaze care a fost construita pentru cei care își pun centrala termica? Mai exact: dacă un investitor inițial vinde ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate si centrala de apartament crystynas2 crystynas2 ncerc sa imi instalez o centrala termica pe gaz intr-un apartament la bloc in bucuresti. Si pt ca lucrurile trebuie sa fie foarte complicate, va expun mai jos ... (vezi toată discuția)
Bransare la gaz ContSters320341 ContSters320341 Buna ziua ... Am si eu o intrebare sau o nelamurire si rog pe cineva care poate sa imi raspunda. Stau de 20 ani intr-un bloc racordat la gaz metan. Acum 10 ani ... (vezi toată discuția)