avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Sunt PFA cu activitate intrerupta si beneficiez de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Sunt PFA cu activitate intrerupta si beneficiez de indemnizatie ...

Sunt PFA cu activitate intrerupta si beneficiez de indemnizatie cf OUG 30/2020 . Intentionez sa ma pensionez pentru limita de varsta , fara a inchide deocamdata PFA . Este necesar sa mentionez primirea indemnizatiei in cererea de pensionare ?

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi spuneti daca pot aplica pentru procedura acordare ... Benafflek Benafflek Va rog sa-mi spuneti daca pot aplica pentru procedura acordare somaj tehnic potrivit OUG nr.30/2020 modificata prin OUG nr.32/2020; mentionez ca eu detin PFA, ... (vezi toată discuția)
Anpis pretinde returnarea indemnizatiei oug30/2020 ca suma necuvenita ... andreiSRR andreiSRR ANPIS pretinde returnarea indemnizatiei OUG30/2020 ca suma necuvenita Sotia este PFA profesii libere, traducator autorizat. A avut concediu cretere copil ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pfa ordonanta 30/2020 actualizata hugobos hugobos Buna ziua! Sunt PFA ,fara contract de munca,cu activitatea taximetrie si as dori sa stiu daca prin ordonanta de urgenta 30/2020 actualizata prin oug 32/2020 ... (vezi toată discuția)