avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suprapunere terenuri!!!!!!!!!!Buna ziua...am facut un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suprapunere terenuri!!!!!!!!!!Buna ziua...am facut un an acum marire de teren de la 1530 mp(1530 ...

Buna ziua...am facut un an acum marire de teren de la 1530 mp(1530 mp se regasesc in sentinta din 93) la 1700 mp conform unui certificat fiscal(s a platit impozit pe teren pe suprafata de 1700mp 80 de ani...si datorita faptului ca expertul de la judecata din 93 a gasit un surplus de teren, de aceea acea marire fiind surplusul de teren)...acum o luna vecinul a intabulat si el cu geometria peste mine pe motiv ca nu are mp...el stiind de surplus(vecinul fiind cel care cumpara acest teren acum 6 ani...el nu a fost parte la proces)

Deoarece s a impins un metru de la linia hotarului intentionat apre mine.Oficiu cadastru ia aprobat conform unei sentinte date in 93 care nu a fost aplicata niciodata si si a pierdut efectele!Ce este fe facut?

Alte discuții în legătură

Litigii terenuri b_mario77 b_mario77 Buna seara ! Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu urmatoarea speta: Este vorba de un teren intravilan suprafata 2877 in acte...3030 suprafata reala ... (vezi toată discuția)
Cadastru pe suprafata mai lata decat ma lasa vecinul aducsd aducsd Buna ziua. Am cumparat un teren de la proprietarul y. Teren cu cadastru si intabulat (suprafata 1700mp latime 23 aprox). Proprietarul Y a cumparat terenul acum ... (vezi toată discuția)
Intabulare frauduloasa dupa decizie tribunal nefavorabila atinim atinim Buna ziua tuturor, Situatia pe care vreau s-o expun dezbaterii e urmatoarea. Am fost dati in judecata de vecini pentru o suprafata de 400mp. Dupa 5 ani de ... (vezi toată discuția)