avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestatie avertisment scris!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestatie avertisment scris!

Buna ziua!
Exista un termen limita pentru depunerea unei contestatii la tribunal pentru anularea unei sanctiuni disciplinare (respectiv avertismentul scris)?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2020
emilpan, utilizator
Cel mai recent răspuns: emilpan , utilizator 11:12, 17 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
30 de zile. In mod normal, pe avertismentul scris primit de la angajator, ar fi trebuit sa scrie: Prezentul avertisment se poate contesta in termen de 30 de zile la Tribunalul X.
Scrie dar am vrut sa fiu sigur!
Multumesc mult!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
30 de zile de la data comunicarii deciziei de sanctionare.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune fara decizie Semyaza Semyaza :((:((:((:((:((Buna ziua va rog ajutati-ma si pe mine in o problema:dupa multe tergiversari mi s-a inmanat fluturasul salarial pa luna iunie si am constata ca ... (vezi toată discuția)
Avertisment disciplinar scris Niko1851 Niko1851 Buna ziua. Poate fi emis in mod corect legal un avertisment disciplinar scris ca urmare a : 1. intocmirii unei sesizari de catre seful ierarhic , fara a fi ... (vezi toată discuția)
Cum sa intocmesc o nota explicativa,declaratie roberta1979 roberta1979 Eu sunt casier-vanzator. O clienta a facut o reclamatie. Noi avem camere video, se vede foarte clar ca nu a fost agresata cum zice ea, dar nu avem si audio ca ... (vezi toată discuția)