avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!Azi am platit la spitalul judetean ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!Azi am platit la spitalul judetean 2000lei.Mai am de ...

Buna ziua!Azi am platit la spitalul judetean 2000lei.Mai am de plata inca 3700lei.Am luat anganjamentul fata de spital ca platesc in 3 rate.Cand mam dus cu chitanta la serviciul de probatiune sa demonstrez ca am platit doamna de acolo mia zis ca a trimis dosarul meu la instanta fiindca nu am platit la timp si in ianuarie 2021 termin termenul de incercare.Ce pot pati daca ma cheama iar in sala de judecata?Se poate revoca pedeapsa?
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 18:24, 16 Decembrie 2020
Buna ziua!
Nu se va revoca, întrucât nu se poate retine reaua credință în sarcina dvs.
Dacă nu achitați pana la termen, instanta va va acorda oricum un termen sa achitați.
Si, dacă demonstrați ca v-ați înțeles la rate, și nu va permiteți altfel, nu se va revoca.
Vedeți ca e posibil sa se facă adresa pentru a vedea ce venituri realizați. În funcție de acestea se va aprecia asupra relei credințe.
Doamna avocat eu sunt o persoana cu handicap locomotor,proteza la piciorul stang si am 23 de ani si nu am nici pensie de handicap nici nu sunt angajat.Ma ajuta parintii mei sa ma intretin plus intr-o luna astept sa nasca si concubina mea.

Duca Oana a scris:

Buna ziua!
Nu se va revoca, întrucât nu se poate retine reaua credință în sarcina dvs.
Dacă nu achitați pana la termen, instanta va va acorda oricum un termen sa achitați.
Si, dacă demonstrați ca v-ați înțeles la rate, și nu va permiteți altfel, nu se va revoca.
Vedeți ca e posibil sa se facă adresa pentru a vedea ce venituri realizați. În funcție de acestea se va aprecia asupra relei credințe.

Am înțeles. Îmi pare rău. Cu atât mai mult situația dvs. e complicata.
Depuneti și actele acestea medicale de care vorbiți atunci când va prezentați la termen.
Doamna avocat deci pot sta fara grij ca nu se poate revoca sau cand sunt chemat trebuie sa fiu insotit de un avocat

Duca Oana a scris:

Am înțeles. Îmi pare rău. Cu atât mai mult situația dvs. e complicata.
Depuneti și actele acestea medicale de care vorbiți atunci când va prezentați la termen.

Având în vedere faptul ca ati achitat o parte și situația dvs. personală, consider ca nu se poate retine reaua credință.
Un avocat nu poate decât sa va ajute, puteți apela la serviciile unuia, desigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!in luna ianuaria am terminat cu probatiunea adica termenul ... Danut2397 Danut2397 Buna ziua!in luna ianuaria am terminat cu probatiunea adica termenul de incercare.Daca eu am savarsit in perioada aia o infractiune rutiera adica baut la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am fost anuntat astazi de la arhiva judecatoriei ca ... Danut2397 Danut2397 Buna ziua!Am fost anuntat astazi de la arhiva judecatoriei ca pe 26 ianuarie 2021 am termen pentru revocarea pedepsei.Sa luat aceasta decizie din cauza ca nu ... (vezi toată discuția)
Am avut un proces pe delapidare. am achitat prejudiciul, am stat ... Simi0605 Simi0605 Am avut un proces pe delapidare. Am achitat prejudiciul, am stat sub supraveghere pe data de 01 10 anul acesta este finalul de supraveghere. In acest timp mai ... (vezi toată discuția)