avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am avut un proces pe delapidare. Am achitat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am avut un proces pe delapidare. Am achitat prejudiciul, am stat ...

Am avut un proces pe delapidare. Am achitat prejudiciul, am stat sub supraveghere pe data de 01 10 anul acesta este finalul de supraveghere. In acest timp mai am de achitat suma de 4000 lei , cheltuielile de judecata ptr cealaltă parte. Serviciul de probatiune a făcut un raport in iulie deoarece nu am achitat integral suma, am fost chemata cu citatie mi s a dat termen pana pe 30 septembrie sa achit. Eu am reusit sa achit 1400 lei din cei 4000 ! Nu am mai lucrat deoarece ma incurca cazierul si din cauza bolii tatalui mei despre care serviciul de probatiune stie. Daca eu nu reusesc sa achit tot pana pe 30 septembrie cand este si finalul supravegherii mai pot primii oare un termen tinand cont de intentia mea de a achita???? Va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:16, 9 Septembrie 2020
Daca instanta nu va va considera de rea-credință scăpați de executare.
Ar fi fost bine sa aveti si avocat angajat dar costa bani.
Mai util.ar fi.sa achitati toata datoria.
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mulțumesc. Doamna de la probatiune a spus sa nu mai pun avocat , mai bine acei bani sa ii pun la suma aceea si ca dat fiind dansa cand a sesizat instanță a specificat motivele ptr care nu s a făcut plata, pe langa termenul dat de judecător acum pana la sfarsitul lunii sa mai primesc unul sa achit integral , intenția mea fiin deja sa achit avand depuse chitanța la dosar

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca instanta nu va va considera de rea-credință scăpați de executare.
Ar fi fost bine sa aveti si avocat angajat dar costa bani.
Mai util.ar fi.sa achitati toata datoria.

Din moment ce nu aveti bani este evident ca nu va permiteti avocat.Va costa mai mult avocatul decat aveti de achitat daca vreti sa va aparati serios si nu asa la pocneala.
De aceea v-am si spus ca ar fi bine sa achitati.
Cei de la politie ii vor pe cei ca voi la inchisoare si mereu recomanda sa nu aveti avocat dar aceasta este alta problema.
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Sa inteleg ca nici din motive justificate nu as mai primii niciun termen? Sa achit restul

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Din moment ce nu aveti bani este evident ca nu va permiteti avocat.Va costa mai mult avocatul decat aveti de achitat daca vreti sa va aparati serios si nu asa la pocneala.
De aceea v-am si spus ca ar fi bine sa achitati.
Cei de la politie ii vor pe cei ca voi la inchisoare si mereu recomanda sa nu aveti avocat dar aceasta este alta problema.

Exista șanse sa va dea un termen pentru plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de plata Simi0605 Simi0605 Buna ziua ! Sunt sub supraveghere pe perioda de 2 ani , si am de achitat 4000 lei cheltuielile de judecata ptr avocatul celeilalte părți. In 01 octombrie ... (vezi toată discuția)
Anularea suspendarii executarii pedepsei MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. Am fost condamnat la o pedeapsa de 2 ani cu suspendare intr-un dosar penal. In luna mai 2019 se termina cei 2 ani de supraveghere. Am primit azi, ... (vezi toată discuția)
Amânare aplicare a pedepsei Adix30 Adix30 Salut, am o sentința de 5 luni cu amânare a pedepseiPerioada de Probatiune 2 ani. Pt organizare jocuri de noroc. Totul ok pana aici ma duc la fiecare termen ... (vezi toată discuția)