avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!in luna ianuaria am terminat cu probatiunea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!in luna ianuaria am terminat cu probatiunea adica termenul ...

Buna ziua!in luna ianuaria am terminat cu probatiunea adica termenul de incercare.Daca eu am savarsit in perioada aia o infractiune rutiera adica baut la volan.Dosarul cu aceasta noua infractiune inca in stadiu de cercetare.Pot primi o pedeapsa cu suspendare?
Pentru infractiunea anterioara ce pedeapsa ati avut?
Domnul avocat am avut 2 ani si 8 luni cu suspendare!
Nu se mai poate dispune o alta pedeapsa cu suspendare.
Domnul avocat sunt o persoana cu handicap locomotor,am proteza la piciorul stang chiar nu se va lua in considerare?
Nu permite textul de lege, o noua suspendare, nu contează circumstanțele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi doua pedepse cu suspendare Danut2397 Danut2397 Buna ziua!in urma cu un an am fost condamnat la pedeapsa 2 ani cu suspendare.acum am fost prins baut la volan pot primi tot cu suspendare?Ma aflu inca in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!azi am platit la spitalul judetean 2000lei.mai am de ... Danut2397 Danut2397 Buna ziua!Azi am platit la spitalul judetean 2000lei.Mai am de plata inca 3700lei.Am luat anganjamentul fata de spital ca platesc in 3 rate.Cand mam dus cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am fost anuntat astazi de la arhiva judecatoriei ca ... Danut2397 Danut2397 Buna ziua!Am fost anuntat astazi de la arhiva judecatoriei ca pe 26 ianuarie 2021 am termen pentru revocarea pedepsei.Sa luat aceasta decizie din cauza ca nu ... (vezi toată discuția)