avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator la doua societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator la doua societati

Poate o persoana fizica sa fie administrator unic la o societate comerciala SA si, totodata, administrator si asociat unic la un SRL?
Ultima modificare: Joi, 17 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: claudiadrag , utilizator 22:46, 17 Decembrie 2020
Bună ziua,

Da, puteți fi administrator la cele două societăți.
Discutam de oportunitate, de respectarea unor.conditii specifice activitatii economice orientate spre profit:
Din punctul de vedere al conditiilor de desfasurare a activitatii, trebuie indeplinite cateva conditii suplimentare:
- realizarea unor conditii de concurenta, corecte;
- utilizarea unor preturi de piata, in cazul in care societatile realizeaza tranzactii intre acestea;
- conducerea cu buna credinta a societatilor, in interesul acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic în 2 firme. ce variante am? stepanadrian stepanadrian În prezent sunt asociat unic într-un SRL, dar doresc să deschid încă unul. Ce variante am astfel încât să păstrez controlul firmei sau măcar să nu ... (vezi toată discuția)
Administrator/actionar in mai multe companii care au relatii comerciale intre ele geea20 geea20 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: in pezent sunt asociat majoritar si administrator in 2 firme cu acelasi cod CAEN (servicii), intr-una dintre ele sunt si ... (vezi toată discuția)
Infiintare/preluare srl pe ong emm8392 emm8392 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista anumite elemente specifice deosebite pe care ar trebui sa le avem in vedere daca dorim sa infiintam un srl (sau sa ... (vezi toată discuția)