avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Petrecere de revelion
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Petrecere de revelion

Buna ziua,
Imi poate spune cineva exact daca organizarea unei petreceri de revelion este posibila? fara a parasi locatia intre orele 23 si 5. Mai pe romaneste, suntem 15 prieteni care ne-am inchiriat o cabana la munte.
Tot aud pareri ca pana in 20 de persoane e ok, dar nimic concret.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:34, 18 Decembrie 2020
Nu merge pe.zvonuri.
Se va dispune prin act normativ.

Deja au anunțat ca se vor face controale.
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare petreceri adulti - swingeri rotaru81 rotaru81 Buna ziua. Doresc infiintarea unei firme pentru organizare evenimente adulti (swingeri). Petrecerile ar putea fi organizate in diferite locatii. Binenteles nu ... (vezi toată discuția)
Locuri in care sa mergi de revelion 2011 Alin Popescu Alin Popescu Am primit foarte multe intrebari in ultima vreme despre locurile pe care le-am recomanda noi pentru cei care doresc sa mearga undeva de Revelion (sau de ... (vezi toată discuția)
Amenintare vecin radu_laudatu radu_laudatu Buna seara! Ma numesc Radu si de doi ani si jumatate m-am mutat impreuna cu sotia si catelul intr-un bloc vechi iar sub mine sta o femeie de 60 de ani care ... (vezi toată discuția)