avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am fost sanctionata disciplinar de directorul scolii. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am fost sanctionata disciplinar de directorul scolii. m-am adresat ...

am fost sanctionata disciplinar de directorul scolii. m-am adresat Colegiului de Disciplina de pe langa ISJ contestand decizia privind sanctionarea mea. Desi a fost realizata procedura de punere pe rol a contestatiei, nu a fost fixat un termen de solutionare, desi au trecut mai mult de 6 luni de cand m-am adresat Colegiului de disciplina. Pot solicita fixarea unui termen?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 17 Decembrie 2020
Puteti solicita fixarea unui termen ...
Va multumesc! Stiti cumva si care este baza legala pentru solicitarea termenului, adica in ce baza legala solicit eu fixarea unui termen?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordinul nr. 3.866 din 2 mai 2012
pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea, funcţionarea şi atribuţiile Colegiului Central de Disciplină al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi ale colegiilor de disciplină de pe lângă inspectoratele şcolare judeţene

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie ca invatamant una_una una_una Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti: 1) In cat timp are obligatia conducerea unei scoli sa-ti aduca la cunostinta o decizie luata in CA? Baza legala in acest ... (vezi toată discuția)
Legea 63/2011 Radamante Radamante In legea 63/2011( anexa.4 punctul 3) se stabileste ca secretarul șef* beneficiaza de un spor de in \\"limita maximă de 20%\\" si ca acest spor se ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa primesc raportul comisiei de disciplina? marianapruteanu marianapruteanu In urma unei reclamatii am fost sanctionata de catre comisia de disciplina din scoala, cu observatie scrisa.Solicitand conducerii scolii copie de pe raportul ... (vezi toată discuția)