avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, daca sotul meu a donat apartamentul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, daca sotul meu a donat apartamentul nepotului cu ...

Buna seara, daca sotul meu a donat apartamentul nepotului cu drept de uzufruct viager si fara nicio sarcina nepotului, el mai poate vinde apartamentul ? Din cauza unor probleme, ar dori sa-l vanda si sa nu ii mai ramana nepotului cu care s-a certat intre timp. Cum ar putea sa il vanda?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:23, 17 Decembrie 2020
Soțul dvs nu poate să vândă decât dreptul de uzufruct viager.
Întregul apartament, nu poate, fără acordul nepotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o intrebare. mama si matusa mea au facut ... 26ioana 26ioana Buna ziua, am si eu o intrebare. Mama si matusa mea au facut dezbaterea mostenirii pentru apartamentul ramas de la bunicul meu. Amandoua au decis sa imi lase ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil dobandit prin donatie bgdan bgdan Buna ziua, anul trecut am primit cu titlu de donatie un apartament de la tatal meu. Acum doresc sa-l vand pentru a-mi onstrui o casa, insa pe contractul de ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am? Critter Critter Am 29 de ani, si sunt proprietara unui apartament din Bucuresti pe care as dori sa il vand, dar unele clauze din contract sunt contradictorii si nu stiu exact ... (vezi toată discuția)