avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Site ITM in mentenanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Site ITM in mentenanta

Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am incheiat un contract de munca astzi cu data inceperii activitatii de luni, 21.12.2020 si am completat in Revisal si salvat fisierul rvs. Numai ca site-ul este in mentenenta pana maine. Cum procedez acum, fac corectie si sa inceapa activitatea pe 22.12, ca sa il transmit luni? Multumesc
Cel mai recent răspuns: niko79 , utilizator 18:55, 18 Decembrie 2020
Il puteti modifica .
Adica ma duc pe modificare si modific data? Chiar daca am generat registrul?
Dar nu il pot transmite maine? Nu am vazut nicaieri sa scrie cu o zi inainte lucratoare sau nelucratoare. Si nu e vina noastra ca nu functioneaza site-ul
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2020
niko79, utilizator
Il puteti transmite maine, fara nicio problema.
Multumesc, la asta ma gandeam si eu. Asa voiface.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Generare registru revisal nicotorok nicotorok Buna ziua, Ma poate ajuta cineva? Am generat Registrul, l-am salvat dar icoana salvata era una alba, fara nici o denumire, are intr-adevar terminatia .rvs dar ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Transmitere revisal marianamu marianamu buna ziua tuturor hepl! Am tot incercat sa transmit revisalul nou si am primit urmatorul mesaj de eroare: \"ORA-20011: Formatul Fişierului este Invalid. ... (vezi toată discuția)