avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Import-export
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Import-export

Pentru a importa produse dintr-o alta tara cu exclusivitate pe teritoriul Romaniei, pot face un singur contract care sa contina importul-exportul si exclusivitatea sau se fac doua contracte, contract de import-exportsi contract de exclusivitate? Contractul va fi pe o durata de 10 ani si as vrea sa stiu exact daca trebuiesc doua contracte sau se pot scrie toate intr un singur contract. Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 20 Decembrie 2020
Tuty1983, utilizator
Cel mai recent răspuns: REV-TAX CONSULTING SRL , Contabil 17:26, 23 Decembrie 2020
Buna seara,

Contractul de import poate contine un numar de clauze decis de dvs..Una din clauze poate fi cea cu exclusivitatea.Deci este la latitudine dvs daca includeti aceasta clauza in contract sau separat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de exclusivitate almaro almaro buna ziua , intrebarea pe care o am e strans legata de un subiect aparut deja aici ,am sa dau unalt exemplu care ma intereseaza direct. exista un produs pe ... (vezi toată discuția)
Cum sa devin importator exclusiv ContSters52778 ContSters52778 Impreuna cu un prieten din America, doresc sa infiintez o firma de import. Marfa este produsa in SUA, de catre o firma care nu are legaturi cu Europa, fiind de ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse provenite din china geneu geneu Buna ziua, As vrea sa stiu care este metoda legala prin care pot recomercializa pe firma produse pe care le cumpar de pe situri chinezesti gen alliexpress.ro (vezi toată discuția)