avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Tatal meu se numea Tudorica Costica si a fost detinut ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tatal meu se numea Tudorica Costica si a fost detinut politic ...

Tatal meu se numea Tudorica Costica si a fost detinut politic iar anul acesta a aparut o lege prin care noi urmasii detinutilor politici beneficiem de o indemnaizatie . Ori cei de la Asociatia detinutilor politici nu-mi primesc dosarul intrucat pe foaia de detentie tata e trecut Tudorica Constantin . Greseala nu este a mea va dati seama , oare de ce sa fiu privata de niste drepturi si cum pot proceda si unde sa ma adresez ca sa pot reface aceasta greseala de nume? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:01, 26 Decembrie 2020
Vedeti raspusurile primite aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare fisa matricola penala detinuti politici unde pot ... Roryana2020 Roryana2020 rectificare fisa matricola penala detinuti politici Unde pot cere rectificarea fisei matricole penale a tatalui meu care a fost detinut politic intrucat as ... (vezi toată discuția)
Bună ziua vă rog și eu o lămurire legata de legea 232 /05. ...  Tica Petrescu Tica Petrescu Bună ziua Vă rog și eu o lămurire legata de legea 232 /05. 11.2020 care modifica legea 130 /15 iulie 2020 care acordă indemnizație copiilor foștilor ... (vezi toată discuția)
Afisarea restanțierilor incalca gdpr? AlMaria AlMaria Afisarea restanțierilor incalca GDPR? Buna seara, îndrăznesc sa mai adresez o întrebare, în urma unei situații cu care ne confruntam: Afisarea ... (vezi toată discuția)