avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire card! Bună ziua! In urma unor amenzi de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire card! Bună ziua! In urma unor amenzi de circulație ...

Poprire card! Bună ziua! In urma unor amenzi de circulație mi a fost pusă poprire pe card! Dacă mă înțeleg cu viitorul angajator să îmi vireze banii pe cardul unui membru al familiei, evitând astfel poprirea, este legal? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:37, 22 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu se complica angajatorul cu astfel de chestii ca sa evitati dvs poprirea, iar ca plus, va poate pune poprire pe salariu, asa ca nu va rezolvati problema.
platiti-va amenzile
Creditorul va pune poprire pe salariu direct la angajator. Nu puteți ocoli executarea silită, prin virarea banilor în alt cont decât cel personal. Rămâne de văzut daca va accepta angajatorul un asemenea risc, dar oricum de poprire nu scăpați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ifn indatoreaza peste suta lavsuta bibicarina bibicarina Am un salariu de 3500,la o banca normala, și ifn active pe care le achit am la un singur ifn 2 credite al doilea credit a pus pe mama Codebitor, pe urma am ... (vezi toată discuția)
Executare silita salariu obtinut in strainatate gabinemo gabinemo Sunt angajat intr-o unitate militara si urmeaza sa fiu dislocat sa execut o misiune in strainatate, salariul fiind platit de catre NATO si virat in tara. ... (vezi toată discuția)
Distribuire sume intre creditori - executare silita maxva maxva Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat, referitor la urmatoarele: PF pierdut locul de munca acum ceva ani. Din 3 credite, 2 sunt vandute la firme de ... (vezi toată discuția)