avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!îmi puteti explica si mie ce este gratuit ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!îmi puteti explica si mie ce este gratuit si ce nu ...

Buna ziua!îmi puteti explica si mie ce este gratuit si ce nu la o procedura de extindere de retea de gaze naturale si conectarea consumatorului final?premier energy bolintin mi au spus ca extinderea o suporta ei,însa ce este în curtea consumatorului trebuie platit!
Cel mai recent răspuns: ionel8219 , utilizator 17:41, 23 Decembrie 2020
Asa este normal !
Chiar si cu ordinul 178/2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In baza ordinului 178/2020, distribuitorul suporta extinderea retelei pana la punctul de delimitare, si nu pana la aragaz/centrala. Daca nu ma insel, punctul de delimitare este reprezentat de contor. Altfel spus: instalatia dinainte de contor este in responsabilitatea distribuitorului si acesta suporta costul executiei, iar cea de dupa contor este in responsabilitatea utilizatorului, care suporta costul.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata din fondul de reparatii pentru contor fiscal Roxana_rbi Roxana_rbi Buna ziua, Sunt cenzor pentru o asociatie de locatari si am cateva lamuriri in legalitatea unei decizii de a se plati integral din fondul de reparatii a ... (vezi toată discuția)
Despagubire investitori conducta gaze as dori sa stiu daca investitorii ... Dor77 Dor77 Despagubire investitori conducta gaze As dori sa stiu daca investitorii unei conducte de gaze sunt obligati de lege sa emita factura fiscala pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! fiul meu și-a cumparat un apartament anul trecut ... Janina71 Janina71 Buna ziua! Fiul meu și-a cumparat un apartament anul trecut într-un bloc nou, iar în luna octombrie a depus o cerere de branșare la rețeaua de gaze, dar ... (vezi toată discuția)