avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. In cazul returnarii unui produs cumparat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. In cazul returnarii unui produs cumparat online, care ...

Buna ziua.
In cazul returnarii unui produs cumparat online, care nu corespunde descrierii, primeaza termenii si conditiile de pe siteul comerciantului sau legea 353/2018, in care se specifica suportarea costurilor de transport de catre comerciant, in caz de retur al unui produs defect.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:50, 28 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primeaza Legea .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu o singura exceptie: furnizorul nu se afla sub jurisdictia legii romane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la cumparare altex - cost retur Buna ziua, Sapt trecuta am cumparat un laptop de pe altex. M-am razgandit si am decis sa il returnez. Am completat un proces verbal de predare-primire si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, zilele trecute am facut comanda online de o saltea ... domnulR domnulR Buna ziua, Zilele trecute am facut comanda online de o saltea de pat de la un comerciant de mobila. Totul a fost ok pana in momentul in care am primit ... (vezi toată discuția)
Pot comerciantii online sa nu returneze costul transportului ... catalingeangos catalingeangos Am achizitionat un produs online care a costat 849 lei, iar pe site scrie transport gratuit. Cand am primit factura, scrie 849 lei pret produs, +30 lei ... (vezi toată discuția)