avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Întârziere despăgubiri asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Întârziere despăgubiri asigurare

Bună ziua! În luna august am avut un accident unde mi s-a lovit mașina. Am acceptat oferta de despăgubire de la City Insurance, dar până în ziua de azi nu am primit despăgubirea. Dacă sun la ei îmi spun de două luni aceeași poveste că "e pus la plată". Vă rog frumos să-mi spuneți ce pot face în acest caz? Care sunt demersurile să-mi obțin banii? Este vorba de 9000 de lei. Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 15:36, 23 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Aveți dreptul la despăgubiri de întârziere, 0,2% pe zi de întârziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata acord dauna dac_ian dac_ian In urma unui accident din noiembrie 2013, culpa celalalt sofer, city insurance imi propune si accept suma de 13500 lei ca si despagubiri totale fara alte ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! v-as ruga frumos sa ma ajutați cu o îndrumare, ... Alin09 Alin09 Bună ziua! V-as ruga frumos sa ma ajutați cu o îndrumare, un sfat, cu privire la următoarea situație. În luna martie am fost implicat intr-un accident ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident in care constatorul de daune mi-a comunicat ... Tr4i4n Tr4i4n Am avut un accident in care constatorul de daune mi-a comunicat inainte ca city insurance sa intre in faliment ca masina este dauna totala Am depus cerere ... (vezi toată discuția)