avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua! V-as ruga frumos sa ma ajutați cu o ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua! V-as ruga frumos sa ma ajutați cu o îndrumare, ...

Bună ziua!
V-as ruga frumos sa ma ajutați cu o îndrumare, un sfat, cu privire la următoarea situație.
În luna martie am fost implicat intr-un accident auto iar mașina mea a fost distrusa, fiind declarata dauna totala.
După ce am urmat toate procedurile legale și după ce am depus cererea de despăgubire către City Insurance, compania mi-a spus ca trebuie sa aștept sa primesc banii.
După două luni de zile am trimis mai multe solicitări către City Insurance pentru a primi informații cu privire la situație.
În cele din urma mi-au spus ca voi primi banii în data de 7 iunie.
De la data de 7 iunie și pana astăzi nu mi se mai răspunde la nicio solicitare trimisa prin e-mail iar la telefon mi se spune ca "nu știm ce se întâmpla și nici când primiți banii".
Vreau sa va întreb ce e de făcut în aceasta situație, cui ma pot adresa, cum pot recupera banii și ce fel de despăgubiri pot primi în urma acestei întârzieri.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Alin09 , utilizator 16:55, 13 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întârziere despăgubiri asigurare Iuhos Iuhos Bună ziua! În luna august am avut un accident unde mi s-a lovit mașina. Am acceptat oferta de despăgubire de la City Insurance, dar până în ziua de azi ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident si city insurance nu plateste, ca nu mai ... Alexa_654 Alexa_654 Am avut un accident si City Insurance nu plateste, ca nu mai exista. Pot sa cer bani de la ala care a facut accidentul? (vezi toată discuția)
Buna ziua, numele meu este sandu daniel. sunt proprietarul unui ... Sandu Daniel Sandu Daniel Buna ziua, Numele meu este Sandu Daniel. Sunt proprietarul unui autoturism marca Skoda Octavia, cu numarul de inmatriculare PH20SGC. Pe data de 3 aprilie, ... (vezi toată discuția)