avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am avut un accident in care constatorul de daune mi-a ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am avut un accident in care constatorul de daune mi-a comunicat ...

Am avut un accident in care constatorul de daune mi-a comunicat inainte ca city insurance sa intre in faliment ca masina este dauna totala
Am depus cerere online pe FGA am facut constatare la service autorizat, in care a iesit un deviz de 34,625.89 lei, am depus la anexa 10 suma, dupa de care am asteptat 2 luni jumatate in care nu am fost contactat de constator FGA, odata ce am fost contactat intre timp am vandut epava la 3000 euro, plata facuta de catre FGA a fost de 3,700 lei, ceea ce mi se pare o bataie de joc
Ma puteti ajuta sunt disperat
Cel mai recent răspuns: ilieiri , utilizator 14:19, 6 Ianuarie 2022
In cazul unei daune totale despăgubirea se va face în funcție de valoarea de piață a autoturismului.
Daca FGA v-a făcut o ofertă de 3500 pe care ați acceptat-o atunci nu se mai poate face nimic. Daca insa nu ați acceptat oferta atunci puteți să vă adresați instanței de judecată pentru a va despăgubi la valoarea reală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut un accident in care constatorul de daune mi-a comunicat ... Tr4i4n Tr4i4n Am avut un accident in care constatorul de daune mi-a comunicat inainte ca city insurance sa intre in faliment ca masina este dauna totala Am depus cerere ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dauna casco perfect cover. În data de 05.05.21 am avut un accident, am lovit ... Florin1010 Florin1010 Buna ziua! În data de 05.05.21 am avut un accident, am lovit in spate un autoturism, am completat constatere amiabila. Pe lângă RCA am și o polița Casco ... (vezi toată discuția)
Plafon despăgubire fga (faliment city insurance) Unir Unir Buna ziua, Doresc să adresez o întrebare avocaților sau persoanelor care au avut tangente cu FGA in ceea ce privește despăgubirile cu victime, după ... (vezi toată discuția)