avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE ALIMENTARA

Buna ziua
Am platit 10 ani de zile pensie de intretinere luna de luna ,fara sa ma lase fostul sot sa mi vad copilul o zi macar.In prezent nu sunt angajata,nu am venituri si ar trebui sa platesc 250 lei/luna aceasta pensie.Risc ceva daca platesc doar 100 lei din 3 in 3 luni?Pot fi data in judecata penala pentru acest lucru?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Decembrie 2020
ionescumaria13, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:05, 23 Decembrie 2020
daca voiati sa va vedeti copilul, faceati ceva in sensul asta, asta cu nu m-a lasat fostul sot, e basm
in legatura cu pensia, pt ca pensia nu are legatura cu vazutul, platiti cat puteti daca puteti , lunar, nu la 3 luni.
daca va face tatal plangere penala, dvs trebuie sa dovediti ca sunteti de buna credinta si incercati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere minor mancipri mancipri in urma divortului fetita mea i-a fost incredintata fostei sotii. instanta mi-a stabilit in sarcina mea o anume suma de plata cu titlu de pensie de intretinere ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare edymanuel2000 edymanuel2000 Tatal meu nu a mai platit pensia alimentara de 2 ani si jumatate deloc . in hotararea judecatoreasca din 2002 s-a stabilit jumatate din salariu minim pe ... (vezi toată discuția)
Dreptul tatalui care nu are program de vizitare criss_nst criss_nst buna ziua!ma confrunt cu o problema nu prea placuta si v-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu un sfat! sunt divortata din aprilie 2007.din urma casatoriei a ... (vezi toată discuția)