tot ce are el ca obligatie este plata unei pensii lunare de 300ron pe care nu a platit-o niciodata de aproape 2 ani...
Termenul de prescriptie de 3 ani nu s-a implinit inca , asa incat mai aveti posibilitatea de a recupera , pe acesti doi ani , pensia de intretinere neplatita.Va recomand sa depuneti
o plangere penala prealabila, avand ca obiect savarsirea infractiunii de abandon de familie , iar , dupa indeplinirea obligatiei ce-i incumba fostului sot , sa o retrageti, pentru a se dispune incetarea urmaririi penale.
nu trebuia cumva sa anunte la tribunal ca nu mai are serv?ce poate pati el?nu merita acest copil...ma ameninta ca o sa mi-o ia,ca el vrea s-o vada in fiecare saptamana si s-o ia in weekend...nu voi accepta asa ceva niciodata.el nu e in stare sa ii dea pensia da pai sa aibe grija de ea.va rog sa imi spuneti ce as putea face,am obosit,vreau sa ne lase in pace...influenteaza negatv copilul...va multumesc!
Chiar in lipsa unui venit , se va miscsora cuantumul pensiei de intretinere , raportat la
salariul minim pe economie.
( fostul sot- reclamant - se va adresa judecatoriei care va dispune micsorarea acesteia )
,tatal nu a cerut pg de vizita si nici n hotarare nu scrie ca ar avea dreptul
Daca dumneavoastra apreciati ca prezenta tatalui e mai mult daunatoare decat benefica , puteti sa o limitati.Din cele mentionate de dumneavoastra , sistarea acesteia pare a nu fi necesara.Dezvoltarea unui copil e mult mai armonioasa daca exista aportul ambilor parinti !
Succes.
;)