avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxe racordare electrica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxe racordare electrica

Imi puteti spune, va rog, de cand intra in vigoare legea nr 290/2020 privind taxa de bransament electrica? Astazi am ridicat avizul de racorcare prin care mi se solicita plata unei taxe de 3500 lei.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Decembrie 2020
FlorentinaMiloiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: FlorentinaMiloiu , utilizator 22:51, 24 Decembrie 2020
Legea nr. 290/2020 privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 106/2020 pentru modificarea și completarea Legii energiei electrice și a gazelor naturale nr. 123/2012, precum și pentru modificarea unor acte normative este in vigoare de la 19 decembrie 2020.
Avizul tehnic de racordare l-am primit fizic in data de 23.12, insa el este datat cu 11.12, iar fisa de calcul are valoarea de 3,580.27. Cum pot proceda in acest caz? Va multumesc frumos pentru raspuns! Sarbatori cu bine!
Cornel Vasile a scris:

Legea nr. 290/2020 privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 106/2020 pentru modificarea și completarea Legii energiei electrice și a gazelor naturale nr. 123/2012, precum și pentru modificarea unor acte normative este in vigoare de la 19 decembrie 2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordarea unui imobil la reteaua de alimentare cu energie electrica cos75 cos75 Incerc de ani intregi sa racordez la reteaua de alimentare cu energie electrica o casa construita in Maramures. Initial, primaria a fost de acord sa ne ... (vezi toată discuția)
Buna seara. in decembrie a intrat in vigoare legea 290/2020 prin ... s.sttefan s.sttefan Buna seara. In decembrie a intrat in vigoare Legea 290/2020 prin care racordarea la energie electrica este gratuita pentru consumatorii casnici. In urma ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie bransament electric pe drum privat Tica2019 Tica2019 Buna seara, Am autorizatie de construcție casa P+M și imprejmuire emisă în data de 19.11.2019. Am solicitat la SDEE Transilvania Sud ATR. Am primit aviz ... (vezi toată discuția)