avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata impozit pe venitul din inchiriere apartament
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata impozit pe venitul din inchiriere apartament

De ce numai fraierii care i și declara venitul de pe 1,apartament închiriat plătesc cota la fisc, iar alții care au între 9 și 27 apt.date în chirie(știu cazuri concrete) ii doare în paispe și nu plătesc nimic.? La ăștia de ce anaf(rahat) antifrauda nu le face nimic.?
Ultima modificare: Vineri, 25 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Atacant , utilizator 12:56, 25 Decembrie 2020
De unde stiti ca nu le fac nimic ?... nu generalizati problema , daca cunoasteti cateva cazuri.
Ultima modificare: Vineri, 25 Decembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Qatar

Cornel Vasile a scris:

De unde stiti ca nu le fac nimic ?... nu generalizati problema , daca cunoasteti cateva cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)
Uscatorie bloc inchiriata de administratie bmik1998 bmik1998 buna ziua, administratia blocului a inchiriat uscatoria de la ultimul etaj (de 9 etaje este blocul) si cica banii ar fi folositi la intretinere...cat de legal ... (vezi toată discuția)
Chiriasi fara contract de inchiriere rau platnici la intretinere manealidia manealidia Buna ziua, Sunt administratora unei asociatii de proprietari si ma confrunt cu urmatoarea problema; In bloc sunt foarte multe apartamente inchiriate unde ... (vezi toată discuția)