Buna ziua, in data de 12.12.2020 am avut un accident rutier, eu am fost vinovat deoarece am lovit din spate, celalalt sofer a chemat politia si salvarea doar sa mi se deschida dosar penal, la 1 ora dupa accident a si plecat din spital ca nu avea nimic, celalalt sofer nu stie cum sa faca sa scoata mai multi bani, eu aveam asigurare, politia mi-a dat dovada de circulatie pana cand se termina cu dosaru si autorizatie de reparatie, intrebarea si nelamurirea mea ii: politistul mi-a spus ca nu imi pot repara masina timp de 3 luni de zile,chiar daca o fac pe banii mei, pentru ca ii posibil ca partea vatamata sa mai ceara o expertiza, exista vre-o solutie sa imi pot repara masina mai repede?
Interesul dvs. este sa nu va reparati masina mai repede, cu atat mai mult cu cat spuneti ca "celalalt sofer nu stie cum sa faca sa scoata mai multi bani"
Daca o reparati mai repede, riscati ca la o eventuala expertiza, sa il favorizeze pe el mai mult decat in realitate.
Va multumesc de raspuns, eu cautam solutie sa repar masina mai repede ca am nevoie de ea, si mi se pare absurd sa nu o pot repara din moment ce o fac pe banii mei, si la dosar exista deja poze, probe, masuratori cu masina, de ce sa se mai ceara inca o expertiza nu inteleg, ca nu asigurarea imi repara masina...eu ii dau asigurarea la celalalt sofer