avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exista un termen de respectat de la aprobarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exista un termen de respectat de la aprobarea dosarului pt credit ...

Exista un termen de respectat de la aprobarea dosarului pt credit pana la trimiterea evaluatorului? Vreau sa cumpar o casa prin credit ipotecar, insa momentan este la rosu si o sa mai dureze cam o luna. O sa vreau sa fac antecontractul, va dura cam 2 sapt pana primesc rasp de la banca si mi-e ca nu e gata casa ca sa trimita evaluatorul.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:53, 27 Decembrie 2020
NU este un termen, insa cred ca la buna intelegere cu banca, se poate stabili o data rezonabila la care sa se prezinte evaluatorul. De obicei toata lumea se grabeste sa faca evaluarea, insa in cazul dvs, trebuie facuta mai tarziu ..., avand in vedere si sarbatorile, aveti toate sansele sa iasa cum doriti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere oferta creditare din cauza dezvoltatorului trandafirclaudiu trandafirclaudiu Buna ziua, La inceputul anului acesta, dupa ce am reusit sa strang o suma de bani pentru avansul unui credit ipotecar, am inceput sa caut casa visurilor ... (vezi toată discuția)
Credit prima casă Bachus20 Bachus20 Bună ziua! Aș avea și eu o problemă/nelămurire, dacă mă poate ajuta cineva, vă rog. Am un teren de 1000 de mp intravilan, pe care se află și o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vreau sa vand un apartament printr-o agentie imobiliara. ... Dovis Dovis Buna ziua, Vreau sa vand un apartament printr-o agentie imobiliara. Cumparatorul face imprumut la banca - nu stiu de care (noua casa, credit ipotecar). Va ... (vezi toată discuția)