avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sunt persoana cu handicap si vreau sa fac un credit sa ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sunt persoana cu handicap si vreau sa fac un credit sa imi iau ...

Sunt persoana cu handicap si vreau sa fac un credit sa imi iau o masina.am inteles ca dobanda este finanțata de stat.?cum pot face treaba ata ?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:42, 27 Decembrie 2020
Depinde ce salariu aveți. Trebuie să fiți solvabil, să aveți un salariu din care să vă permiteți și plata ratei lunare la bancă, dar să vă rămână suficienți bani și pentru subzistență. Mergeți și întrebați pe la mai multe bănci.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Decembrie 2020
Dapix, utilizator
Am 2300 lei total. Imi acorda daca am avut avc?
Eu am gradul 1 de la handicap.si gradul 1 cu insotitor de la casa de pensii .intrebarea este mai pot sa lucrez ..mai am dreptul
Se acordă și la pensionari dacă au o pensie cum e a dumneavoastră. Dar s-ar putea să vă ceară să puneți la credit, fie un girant, fie un imobil ipotecă. La o pensie de 2300 lei, aveți șansă să obțineți un credit cu dobânda subvenționată de stat. Întrebați pe la mai multe bănci, că sunt în România peste 30 de bănci comerciale.
Ultima modificare: Duminică, 27 Decembrie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot primi un imrumut bancar? adrymaw adrymaw Salut! As vrea sa fac un imprumut bancar. Mentionez ca am handicap grav/accentuat definitiv. Problema este ca m-am lovit de numeroase refuzuri la cele mai ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar!!! imposibilitate plata sebycopilu sebycopilu Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat daca se poate din partea unui specialist. Mama mea a contactat un credit ipotecar de 70.000 euro pentru achizitia unui ... (vezi toată discuția)
Credit banca michu61 michu61 Pana in luna martie 2018 am avut serviciu cu un salariu de 5500 lei. Din luna aprilie 2018 am iesit la pensie anticipat cu o pensie de 1470. Anterior ... (vezi toată discuția)