avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Intentionez sa imi dau demisia fara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Intentionez sa imi dau demisia fara preaviz de la ...

Buna seara! Intentionez sa imi dau demisia fara preaviz de la locul de munca. Am 34 zile co neefectuat. Mentionez ca in lunile anterioare salariul meu a fost de 4080, 3700,3300 leinet (salariu obtinut din concediu medical) In schimb in contract salariul de incadrare este minimul pe economie. Care din cele 2 venituri se va lua in calcul la plata concediului neefectuat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:13, 27 Decembrie 2020
1. Demisia fara preaviz opereaza in anumite situatii.

2. Concediul de odihna se plateste cu o indemnizatie de concediu care se raporteaza fie la luna in care se acorda concediul, fie la ultimele 3 luni anterioare luniiin care inceteaza c.i.m..
Se ia in calcul indemnizatia mai favorabila salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu neefectuat. Mariusica89 Mariusica89 Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de concediul de odihna neefectuat. Eu am (avut) contract de munca de 8ore/zi. Din cauza situației existente am ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează co Petre3737 Petre3737 Am lucrat tot anul2016 cu salaru minim pe economie iar din 01 2017 am pus demisia (vezi toată discuția)
Buna seara de curând eu mi-am dat demisia am fost in concediu ... Doraxxl Doraxxl Buna seara de curând eu mi-am dat demisia am fost in concediu medical până în 30 septembrie și toată luna octombrie în concediu de odihna ,as vrea sa ... (vezi toată discuția)