avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model de sesizare/reclamatie ANAF
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model de sesizare/reclamatie ANAF

Buna seara,

Ma poate ajuta cineva cu un model de sesizare/reclamatie la ANAF pentru evaziune fiscala?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 29 Februarie 2024
Buna ziua ,am fost angajat de o firmă pe nume Spy global pe timp de 1 an si nu mia facut contract si nici banii nu mi a dat. Am fost mintit ca am contract si nici banii de drum acasa nu mi a dat
Ultima modificare: Joi, 29 Februarie 2024
ALEXCHT, utilizator
Sesizare la ITM.
Ultima modificare: Joi, 29 Februarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt cu privire la o evaziune fiscala Bubu18 Bubu18 Buna ziua, Unde as putea depune un denunt cu privire la o evaziune fiscala? (vezi toată discuția)
Zgomot mare și noxe de la o vopsitorie auto fără autorizație. unde să reclam acest lucru? Eliada Lazar Eliada Lazar Buna ziua, Locuiesc la iesirea din Focsani si in urma cu 3 ani vecinul meu de casa si-a deschis o vopsitorie auto. Sediul firmei este in Odobesti iar sediul ... (vezi toată discuția)
Relaþii despre structura care a înlocuit garda financiarã viktorV viktorV Stimaţi forumişti, Vă rog să mă ajutaţi cu denumirea exactă, a structurii care a înlocuit Garda Financiară şi cu textul de lege prin care aceasta, ... (vezi toată discuția)