avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, As dori sa dau DSU in judecata in privinta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, As dori sa dau DSU in judecata in privinta obligativitatii ...

Buna ziua,
As dori sa dau DSU in judecata in privinta obligativitatii purtarii mastii . Avand in vedere ca deja Curtea de Apel Bucuresti s.a pronuntat in privinta acestui lucru nu mi se pare normal ca masura sa nu fie anulata la nivel national. As dori sa stiu ce implica lucrul acesta? Va multumesc!
Formularea unei cereri de chemare in judecata .....Cererea se depune la Curtea de Apel Bucuresti.
Ultima modificare: Luni, 28 Decembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi o actiune doar ca sa va aflati in treaba, daca se va mentine solutia la recurs, efectele vor fi la nivel national.
Efectele nu vor fi la nivel national.
Se va respinge recursul dar nu va ajuta.
Vedeti ca si la Curtea de Apel Constanța s-a câștigat un proces.
In cazul de la Constanta , Curtea de Apel Bucuresti a decis ca masura este in afara legii, sa inteleg ca restul tarii va trebui sa dea in judecata DSU pentru ca efectele sa fie resimtite la nivel national?

Alte discuții în legătură

Este legala amendarea persoanelor care nu poarta masca in spatiu ... eduard27 eduard27 este legala amendarea persoanelor care nu poarta masca in spatiu deschis? (vezi toată discuția)
Cedo mac6 mac6 Pentru a adresarea unei contestatii la CEDO pot fi folosite hotararile penale comunicate la domiciliu de instante ,doar cu semnatura grefierului si ... (vezi toată discuția)
Imobil nationalizat; actiune la cedo Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu Am o mare dilema. Mi s-a respins ca nefondat recursul la procesul initiat in temeiul L.10 a imobilelor nationalizate bunicilor mei. Imobilele nemaiexistand ... (vezi toată discuția)