avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Drept de proprietate pentru baza de date informatica ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Drept de proprietate pentru baza de date informatica pentru evidenta contabila

Va rog sa-mi spuneti unde pot gasi precizari cu privire la cine detine drept de proprietate pentru baza de date informatica, pentru evidenta contabila societatea a carei documente au fost inregistrate , sau persoana responsabila cu organizarea contabilitatii?(firma de contabilitate).
Ultima modificare: Luni, 28 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:45, 28 Decembrie 2020
Societatea a carei documente au fost inregistrate. ... Creatorii și deținătorii de documente sunt obligați să înregistreze și să țină evidența tuturor documentelor intrate, a celor întocmite pentru uz intern, precum și a celor ieșite, potrivit legii.
Ultima modificare: Luni, 28 Decembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Screenshot-ul cererii trimise catre asociatia de proprietari ... Albero Albero Screenshot-ul cererii trimise catre asociatia de proprietari la adresa de e-mail a asociatiei nu poate constitui dovada ca a fost depusa cererea? (vezi toată discuția)
Salut, este obligat colegiul farmacistilor din romania sa imi ... PHM1988 PHM1988 Salut, Este obligat Colegiul Farmacistilor din Romania sa imi dea un numar de inregistrare la solicitarea depusa avand in vedere ca sunt si membru al ... (vezi toată discuția)
Registru de intrari iesiri marmo marmo Ce autoritate este competenta sa verifice registrul de intrari -iesiri la un ong? Exista vreo lege referitoare la registrele de intrari - iesiri? (vezi toată discuția)