avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Screenshot-ul cererii trimise catre asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Screenshot-ul cererii trimise catre asociatia de proprietari ...

Screenshot-ul cererii trimise catre asociatia de proprietari la adresa de e-mail a asociatiei nu poate constitui dovada ca a fost depusa cererea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:46, 23 Decembrie 2024
Poate constitui o dovada de depunere a cererii.

Creatorii și deținătorii de documente sunt obligați să înregistreze și să țină evidența tuturor documentelor intrate, a celor întocmite pentru uz intern, precum și a celor ieșite, potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de proprietate pentru baza de date informatica pentru evidenta contabila Cereasela Cereasela Va rog sa-mi spuneti unde pot gasi precizari cu privire la cine detine drept de proprietate pentru baza de date informatica, pentru evidenta contabila ... (vezi toată discuția)
Salut, este obligat colegiul farmacistilor din romania sa imi ... PHM1988 PHM1988 Salut, Este obligat Colegiul Farmacistilor din Romania sa imi dea un numar de inregistrare la solicitarea depusa avand in vedere ca sunt si membru al ... (vezi toată discuția)
Obligatia legala de a inregistra o cerere a unui salariat intr-un registru unic? Daniel Daraban Daniel Daraban Angajatorul are obligatia legala de a inregistra o cerere a unui salariat intr-un registru unic? Daca da, care este legea si articolul care stipuleaza acest ... (vezi toată discuția)