avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligatia legala de a inregistra o cerere a unui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligatia legala de a inregistra o cerere a unui salariat intr-un registru unic?

Angajatorul are obligatia legala de a inregistra o cerere a unui salariat intr-un registru unic? Daca da, care este legea si articolul care stipuleaza acest lucru? Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 17 Decembrie 2020
Legea nr. 16 din 2 aprilie 1996 privind Arhivelor Naționale
art. 7
Creatorii și deținătorii de documente sunt obligați să înregistreze și să țină evidența tuturor documentelor intrate, a celor întocmite pentru uz intern, precum și a celor ieșite, potrivit legii.
Considerati ca o solicitare de ordin administrativ, a unui salariat dintr-o institutie publica se incadreaza in legea privind Arhivele Nationale? Daca raspunsul este afirmativ (va rog sa acceptati scuzele de rigoare, neavand cunostinte juridice...) am sa justific actiunea mea,ca atare, dupa aceasta lege. Va multumesc
Intra sub incidenta acestei legi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul unic !!!buna ziua! va deranjez in legatura cu niste precizari privind ... gac. gac. buna ziua! va deranjez in legatura cu niste precizari privind activitatea de secretariat si inregistrarea documentelor. ma intereseaza in principal ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! secretara unei institutii a refuzat sa dea nr de inregistrare ... Petru2022 Petru2022 Buna ziua! Secretara unei institutii a refuzat sa dea nr de inregistrare unui document precizând ca „nu s-a dat niciodata nr de inregistrare pentru asa ... (vezi toată discuția)
2 registre de intrare - iesire intr-o institutie publica mihaidt mihaidt Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema. in cazul in care ma puteti indruma spre anumite acte normative ar fi foarte bine. speta este ... (vezi toată discuția)