avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare pierduta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare pierduta

Bunicii mei au făcut intabularea unei garsoniere, și s a pierdut actul, nu putem vinde fără intabulare, cine îmi va face din nou intabularea?
Cel mai recent răspuns: Emilian Ion , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 12:29, 27 Iulie 2021
Nimeni. Si nici nu se face din nou.
Puteti obtine o copie și un extras de Carte Funciară pentru informare de la Biroul de Carte Funciară.
Buna ziua,
Intabularea fiind facuta deja nu se mai modifica decat in cazul in care se schimba proprietarul; o copie dupa cadastru se poate obtine de la Oficiul de Cadastru pe raza caruia se afla imobilul in baza unei solicitari scrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca a fost vanduta o casa iosif_monica iosif_monica Buna ziua, Bunica mea are o casa care as vrea sa stiu daca a fost vanduta sau nu unor rude care incearca sa o pacaleasca. Ea a facut doua comotii cerebrale ... (vezi toată discuția)
Incheierea de inscriere a dreptului de proprietate miruna 2009 miruna 2009 Daca poate si stie cineva sa ma ajute si pe mine,va rog. Sa va spun care este problema: eu doresc sa iau un credit pentru un apartament si problema este ca ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare pe orizontala pompagiu pompagiu Care ar fi pasii legali pentru separarea pe orizontala a unui imobil,in speta parterul unei vile +curtea din fata afernta, dezmembrat din vila P+1+M ? (vezi toată discuția)