avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunicii mei au făcut intabularea unei garsoniere, și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunicii mei au făcut intabularea unei garsoniere, și s a pierdut ...

Bunicii mei au făcut intabularea unei garsoniere, și s a pierdut actul, nu putem vinde fără intabulare, intabularea era pe numele bunicilor, acum exista alți moștenitori, alte nume, cine îmi va face din nou intabularea?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:26, 28 Decembrie 2020
Actele de succesiune tb inregistrate la cadastru si abia apoi se scot certificatele necesare pt vanzare. Nu se mai fac noi masuratori. Dosarul complet exista si la cadastru. Discutati aceste aspecte cu notarul.
O sa v-o facă notarul, după ce dezbateti succesiunea după bunici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac acte pe casa cumparata? Lenutasb Lenutasb In 2014 am platit o casa si nu am mai avut bani de acte. Cei de la care am cumparat au succesiunea dezbatuta si ar semna oricand contractul. Am nevoie sa fac ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire dupa bunici ADELA.B ADELA.B Buna ziua , Ma confrunt cu o problema de dezbatere . Bunicii mei au decedat si tatal meu a decedat si nu s-a facut dezbaterea de mostenire asupra unui teren ... (vezi toată discuția)
Legal eu pot cumpara o casa de la cineva care este mort? anca medina anca medina stiu ca este absurda intrebarea,dar vreau sa cumpar o casa care inca nu este intabulata pe cine pe cine vrea sa mi-o vanda.succesorii ar fii defapt nora ... (vezi toată discuția)