avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamna la un an închisoare cf art 91 suspenda ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamna la un an închisoare cf art 91 suspenda executarea pedepsei ...

Condamna la un an închisoare cf art 91 suspenda executarea pedepsei sub supraveghere ( 2 ani și 6 luni )
Termen de încercare 2 ani și 6 luni
Întrebarea mea este :
Suspendarea merge concomitent cu termenul de încercare ? Sau abia după acei 2 și 6 luni suspendare + 2 ani și 6 luni termen de încercare mă pot reabilita ? Mulțumesc .
Intervine reabilitarea de drept dupa 5 ani si 6 luni de la definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat conducere fara permis, cand pot da de permis? isshmen isshmen Buna seara, In aprilie 2015 am fost condamnat la 2,6 ani cu suspendare, pentru conducere fara permis (eu neavand niciodata permis - desi am facut scoala si ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! astăzi am fost și mi am scos cazierul judiciar ... Maryan1990 Maryan1990 Bună seara ! Astăzi am fost și mi am scos cazierul judiciar din punctul meu de vedere am crezut că este curat dar surpriza este că nu a fost și a rămas ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca self_conscious18 self_conscious18 Buna ziua, Am fost condamnat la 2 ani si 7 luni cu suspendare pentru trafic de droguri pe noul drept penal. Perioada de supraveghere primita este de 6 ani ... (vezi toată discuția)